Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Jiaxing Dexun Co.,Ltd. 86-573-82716900 wendyl@dexun-hardware.cn

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - 20 ' Containerlevering van metaal het stempelen delen

20 ' Containerlevering van metaal het stempelen delen

September 27, 2022

20 de levering van de voetcontainer van metaal het stempelen delen

 

 

  laatste bedrijfsnieuws over 20 ' Containerlevering van metaal het stempelen delen laatste bedrijfsnieuws over 20 ' Containerlevering van metaal het stempelen delen

 

 

 

Voorafgaand aan autodelenproductie, worden de grondstoffen vrijgegeven en geïnspecteerd. Dit wordt gevolgd door de inspectie in het productieproces, waar de gebiedsexploitant een zelf-controle van het werkstuk uitvoert. De eerste steekproefinspectie wordt geleid door IPQC om te bevestigen of de materiële en dimensionale tolerantie de tekening in overeenstemming is met (de eerste inspectie moet voor het beginnen, het herstellen van de vorm en het bijtanken worden geleid). Inspectieinspectie, inleidende bevestiging ter plaatse van productverschijning, bemonstering ter plaatse om de verschijning van essentiële onderdelen, buigende barsten, voorgesneden koperdraad, ruwe randen, enz. te bevestigen.

 

De bemonsteringsinspectie zal vóór verzending worden uitgevoerd, en OQC zal worden voorbereid (inspectiespecificatie, ordegegevens, AQL-bemonsteringsplan… Gedragsinspectie van artikelen. Het kan na gekwalificeerde inspectie worden verscheept.

 

Tijdens het stempelen van delen die aan klanten verwerken, zal de fabriek een reeks van materiële inspectie, inkomende inspectie, procesinspectie, verzendingsinspectie, inventarisreinspection etc. uitvoeren. Zorg ervoor dat de materialen van de fabriek, die aan het eindproduct ondoordringbaar maken, hetzelfde zijn, klanten aan vereisten, hoogte - kwaliteit voldoen.